Nog 3 weken

23 februari 2020 0 Door admin

Het is alweer drie weken geleden dat ik mijn laatste update schreef. Over drie weken heb ik mijn halve marathon op het ijs van de Tisleifjorden (hopelijk) al volbracht. Het gaat nu snel en ik heb er zin in.

Drie weken geleden schreef ik dat ik begonnen was met een schema gebaseerd op sportrusten, maar dat ik daar toch uiteindelijk mee gestopt was en begonnen was met een schema volgens de Verheul methode. Op het moment dat ik mijn update 6 weken geleden schreef, was ik net enkele dagen met dit schema bezig. Ondertussen ben ik 3 weken en 12 trainingen verder en ik kan zeggen dat deze methode meer bij me past. De intervaltrainingen, vooral de langere intervallen, zijn pittig, maar ik wordt er wel steeds sterker van. In tegenstelling tot eerdere jaren, kan ik elke week meer kilometers lopen zonder enige vorm van overbelasting. Zelfs Ciara, Dennis en Ellen hebben me niet kunnen tegenhouden. Ik heb ze regelmatig vervloekt, maar uiteindelijk hebben ze me waarschijnlijk wel sterker gemaakt. What doesn’t kill you, makes you stronger! Hoe dan ook, als het over 3 weken waait in de Tisleifjorden, dan ben ik erop voorbereid. 🙂 Nu nog twee weken lekker trainen en dan een weekje verdiende rust. En dan is het zover. Zoals ik al zei, ik heb er zin in.

Tot zover mijn korte update. Hebben jullie ook leuke hardloopplannen voor de nabije toekomst en ben je hard aan het trainen? Ik hoor er graag over.