Nog 1 week tot Frozen Lake

Nog 1 week tot Frozen Lake

6 maart 2020 0 Door admin

De tijd gaat nu snel. Het lijkt nog zo kort geleden dat ik mijn vorige update schreef. Toen schreef ik dat er nog drie weken te gaan waren. Ondertussen zijn daar twee weken van voorbij.
Mijn trainingskilometers zitten erop. Nu zal ik moeten laten zien dat al die trainingen hun uitwerking hebben gehad.
Met alle heisa rondom het corona-virus en negatieve reisadviezen, heb ik de laatste week toch zitten kijken of de Frozen Lake Marathon wel door zou gaan. Vandaag stuurde de organisatie een mail dat de wedstrijd gewoon doorgaat, maar dat wel contact is opgenomen met deelnemers die in risico landen wonen. Gelukkig is het geen heel groot evenement en is Noorwegen geen risicoland. Ik ben daarom ook niet bang voor een mogelijke besmetting. In Noorwegen is de kans om het corona besmetting op te lopen hetzelfde of mogelijk kleiner als hier in Nederland.
Ik heb deze week wel een flinke verkoudheid opgelopen. Tijdens een van mijn trainingen regende het flink en ik bleek toch net niet warm genoeg gekleed te zijn. Het gevolg een verkoudheid. Dit is natuurlijk niet goed voor mijn conditie. Vandaar dat ik nu echt rust neem en het lijf de tijd geef om uit te rusten en bij te komen van de harde trainingsweken en de verkoudheid. Ik heb nog een week, dus dat komt wel goed.
De huidige voorspellingen voor het weer zijn weinig wind en tussen -1 en -5 graden. Dat klinkt als ideale omstandigheden om daar lekker te lopen. Ik ga er gewoon lekker van genieten. Ik heb er zin in.
Tot zover mijn update. Ik hoop dat mijn volgende bericht een verslag van een geweldige ervaring in Noorwegen is. Tot over (ruim) een week. Hopelijk kan ik dan een soortgelijke foto als hierboven van mezelf tonen. 🙂