Week 5, 2021 153/1000 km

7 februari 2021 0 Door admin

2021, week 5: Een drukke werkweek, maar wel met heerlijke looptrainingen.

Training 1 (02 februari): 10,1 km

Na een drukke werkdag, even lekker de spanning eruit gelopen. Ik was nog aan het warmlopen, toen het begon te regenen. Gelukkig duurde dat niet lang. De training ging best lekker. Vandaag was het weer interval vier keer 1000 meter bij een snelheid tussen 4:55 en 5:10 per kilometer. Volgende week misschien een interval erbij? Jullie gaan het horen.

Training 2 (04 februari): 10,5 km

Het was heerlijk weer vandaag. Goed weer om te gaan lopen. Zoals gemeld deze week een interval erbij, dus 9 keer i.p.v. 8 keer 400 meter. Ik was behoorlijk moe toen ik klaar was. Gelukkig is dat ook de bedoeling van deze training, dus goed gedaan.

Training 3 (06 februari): 10 km

Mijn wekelijkse duurloopje. Ik besloot om te proberen vandaag een rustig tempo aan te houden. De laatste weken ding het niet zo goed, dus misschien moest ik het gewoon rustiger aan doen. Ondanks de regen van de afgelopen dagen besloot ik om lekker onverhard te gaan lopen. Dat is wel iets zwaarder, maar zoveel leuker om te doen. Het lukte me niet om zo rustig te lopen als ik gehoopt had, maar ik kon wel een rustiger tempo aanhouden. Het werkte goed, want ik kon nu veel langer doorlopen als eerdere weken. Ik was toch moe toen ik thuis kwam, maar ik had heerlijk gelopen. En ik zat vol modder! 😉 Volgende week weer lekker onverhard en rustig. Misschien een kilometertje extra.