Week 6, 2021 186/1000 km

Week 6, 2021 186/1000 km

15 februari 2021 0 Door admin

2021, week 6: Een week met heerlijk loopweer, koud maar heerlijk zonnig.

Training 1 (09 februari): 11,2 km

Wat een heerlijke winterdag. -4 graden en zonnig, hoeveel lekkerder kan het zijn om te gaan lopen. En dat heb ik dus ook gedaan. Vandaag inderdaad een interval erbij gedaan, vijf keer 1000 meter dus. Deze keer wel onverhard, omdat ik niet zeker wist of de wegen wel vrij zouden zijn. Met mijn schoenen met spikes, had ik natuurlijk op het onverharde terrein lekker veel grip. Het was wel zwaar en ik was ook erg moe toen ik thuis kwam, maar wat was het lekker om te gaan lopen. Ik hoop dat we nog meer van dit soort dagen krijgen. Dit is echt genieten als je aan het lopen bent.

Training 2 (11 februari): 10,5 km

Wederom een heerlijke dag om te lopen. Ik was erg moe na een drukke werkdag, maar dan is het nog lekkerder om te gaan lopen. Even de spanning eruit lopen. En met dit weer was dat gewoon heerlijk om te doen. Vandaag weer 9 keer 400 meters. Pittig. Ik kwam dus moe, maar wel voldaan thuis.

Training 3 (13 februari): 11,5 km

Mijn wekelijkse duurloopje. In het begin had ik de wind tegen en die voelde vrij koud aan. Toen ik echter eenmaal lekker in de zon kon gaan lopen, was het snel erg aangenaam. Heerlijk loopweer dus. Weer lekker onverhard gelopen. Weer heerlijk kunnen lopen. Mijn conditie wordt langzaamaan iets beter. Veel te langzaam voor mij, maar hij gaat gelukkig weer vooruit. Vandaag weer een kilometer meer als vorige week. Zo loopt het aantal kilometers per week toch langzaam iets op. Ik lig nog goed op schema voor de doelstelling van 1000 km in 2021.

Het was een heerlijke loopweek. Ik hoop dat komende week ook weer zo mooi wordt.