Week 7, 2021 219/1000 km

26 februari 2021 0 Door admin

2021, week 7: Een week met heerlijk loopweer, waarbij niet alle loopjes even lekker gingen.

Training 1 (16 februari): 11,6 km (5 * 1000 meter: 4:55-5:10)

Het was een vermoeiende dag. Ik had weinig energie en verwachtte dus ook weinig van de training. Tijdens de training leek dat ook helemaal een terechte verwachting. Ik had het zwaar. Toen ik thuis echter de resultaten vergeleek met vorige trainingen, bleek ik toch weer beter gelopen te hebben dan verwacht. En zeker beter als vorige trainingen. Zo zie je maar weer dat het soms niet duidelijk is waarom de training zwaar lijkt.

Training 2 (18 februari): 10,4 km (9 * 400 meter: 4:40-4:50)

Wederom een heerlijke dag om lekker te gaan lopen. Lekker in korte broek en t-shirt een pittige interval training doen. Zoals het hoort was het weer een pittige training. Moe maar voldaan toen ik thuis kwam. De volgende week maar een interval erbij.

Training 3 (20 februari): 11,5 km Duurloop

Het wordt eentonig, maar het was weer een heerlijke lentedag midden in de winter. Een dag waarop je gewoon moet gaan lopen. Dat heb ik dus ook gedaan. Het was een vermoeiende week en dat merkte ik ook tijdens het lopen. Vandaag wilde het gewoon niet zo lukken. Ik was helemaal leeg toen ik thuis kwam.