Week 8, 2021 253/1000 km

3 maart 2021 0 Door admin

2021, week 8: Hard werken, zowel voor mijn baas als bij de trainingen.

Training 1 (23 februari): 11,6 km (5 * 1000 meter: 4:55-5:10)

Wat is er lekkerder als gaan lopen na een drukke werkdag. Niets toch. Zelfs als je een zware intervaltraining op het programma hebt staan, is er niets dat lekkerder is als lopen na een drukke werkdag. Dat deed ik vandaag dus ook. Het weer was nog steeds erg lekker, dus korte broek aan, t-shirt aan en naar buiten. De training was inderdaad zwaar, maar het deed me erg goed om lekker te kunnen gaan lopen. Ik ben blij dat we dat nog steeds mogen.

Training 2 (25 februari): 11,6 km (10 * 400 meter: 4:40-4:50)

Voorlopig de laatste dag dat het zo warm is. Het zou in de loop van de dag gaan regenen, dus voor de regen nog snel even gaan lopen. Een extra interval maakte de training nog iets zwaarder, maar ik heb hem helemaal uitgelopen. Ondanks dat ik het zwaar had, heb ik het beter gedaan dan ik dacht. Gewoon goed bezig dus. Tevreden.

Training 3 (27 februari): 10 km Duurloop

Vandaag eens een oud rondje van stal gehaald. Het is geen lang rondje, maar er zit wel een flinke helling in. Gewoon eens testen waar ik sta in mijn opbouw. Ik was niet ontevreden toen ik thuis kwam. Natuurlijk, ik heb het rondje al sneller gelopen, maar het toonde wel dat ik duidelijk vooruit ga en daar was ik erg blij mee.